Je tractor rijbewijs

Welkom bij TRACTOR ACADEMIE,

dé grootste T-opleider van Nederland!

 

Wij beschikken als enige opleider van Nederland over een eigen E-learning formule en werken geheel landelijk vanuit bijna 40 praktijkexamenlocaties.

 

Wij zijn druk op weg naar een landelijke dekking!

 

Waarom gaat u naar Tractor Academie als u het T-rijbewijs wilt halen?

 

De theorie leert u thuis vanuit uw luie stoel. Wij regelen het examen voor u. Of u kiest voor onze klassikale theorie. Aan u de keuze.

Wij zijn gespecialiseerd in 2-daagse opleidingen. Met aansluitend een praktijkexamen. U wilt uw T-rijbewijs met spoed? Ook daarvoor hebben we altijd een passende oplossing.

Wij werken vanuit bijna 40 locaties in Nederland voor de praktijkexamens.

Wij rijden met 4 lescombinaties, derhalve bij ons geen wachttijden.

Voor iedereen een gratis proefles in één van onze John Deere full power automaat tractors.

Bij ons geen 08.00 tot 17.00 uur mentaliteit. Ons kantoor is van maandag t/m donderdag bereikbaar van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur, vrijdag van 08.00-17.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Gewoon vanzelfsprekend, het T-rijbewijs haalt u bij Tractor Academie. Snel, betrouwbaar, flexibel en landelijk de grootste dekking.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij regelen de rest!

 

 

 

Voor meer informatie klik op ons logo

Je vrachtwagen rijbewijs

Wat maakt TRANSPORT ACADEMIE,

dÉ SPECIALIST VAN NEDERLAND?

 

Als één van de eerste van Nederland, is Transport Academie gestart met het certificeren van opleidingen met E-learning en is het bij ons dus vanzelfsprekend dat u 35 uur code95 realiseert in 12,5 uur, de overige 22,5 uur leert u gewoon thuis achter de laptop of op de tablet.

 

Behalve dat we de specialist zijn in bergingsopleidingen, en dat mogen we wel zeggen met meer dan 90% van de Nederlandse bergingsmarkt als klant, zijn we ook marktleider op het gebied van de opleidingen in exceptioneel transport. We zijn de enige opleider in Nederland voor transportbegeleiders met een opleiding gecertificeerd voor 35 uur code95 en we mét slagingsgarantie. Voor deze opleiding zetten we onze eigen voertuigen in.

 

Transport Academie verzorgt de opleiding Veilig werken langs de weg en Incident Management voor de gehele branche; van berger tot politie en voor servicebedrijven zoals truckgarages, bandenbedrijven, rioolbedrijven etc. Ook deze telt mee voor code95.

 

Verder verzorgen wij diverse veiligheids- en logistieke opleidingen in ons praktijkcentra te Son en Venray of op uw locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor het behalen van uw rijbewijs C, CE, D, DE en LZV d.m.v. spoedopleidingen. Alle examens zijn mogelijk vanaf onze eigen locatie in Son of Venray.

 

 

 

 

Voor meer informatie klik op ons logo

WIJ GEVEN RIJLES IN DE VOLGENDE GEMEENTES

____________

 

Venrayseweg 71

5961 AE, Horst

T. 077 398 33 12

M. 06 511 12 910

e. info@verkeersschooljanssen.nl

© Copyright  verkeersschool janssen